ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα επίθεση κατά Ερντογάν από την αντιπολίτευση

Νέα επίθεση κατά Ερντογάν από την αντιπολίτευση

Δριμεία επίθεση κατά του Τούρκου πρωθυπουργού και του κυβερνώντος κόμματος εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντενίζ Μπαϋκάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ομιλία του προς την κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, όχι μόνο συνέχισε το κρεσέντο των επιθέσεων του «βαθέος» κράτους κατά της διαφαινόμενης ισλαμιστικής απειλής, τονίζοντας ότι «βρίσκονται στην εξουσία αντι-κοσμικά στοιχεία», αλλά επιτέθηκε στον τούρκο πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του ότι σε περίπτωση μονομερούς κατάπαυσης πυρός από την πλευρά του ΡΚΚ, ο τουρκικός στρατός δεν πρόκειται να αναλάβει δράση έναντι του Βορείου Ιράκ. Αναφερόμενος στην εκεχειρία του ΡΚΚ που ανακοίνωσε ο ιρακινός πρόεδρος Τζελάλ Ταλαμπανί την περασμένη εβδομάδα, ο Μπαϋκάλ δήλωσε ότι «ο Ταλαμπανί κυβερνάει την Τουρκία. Κατευθύνει τις εξελίξεις. Ο Ιρακινός Πρόεδρος συνομιλεί με τους αντάρτες του ΡΚΚ κατόπιν αιτήματος της δικής μας ηγεσίας. Φαντάζεται τον πρόεδρο του Πακιστάν, Περβέζ Μουσάραφ, να συνομιλούσε με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν;» Ο Μπαϋκάλ μάλιστα έκανε λόγο περί αποκάλυψης ισλαμιστικών πυρήνων –και μάλιστα της Χεζμπάλλα- στις Νοτιοανατολικές επαρχίες και περί συσχέτισης τους με το ΡΚΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.