Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 61χρονο εκπαιδευτικό στη Λάρισα για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε υφιστάμενό του, ενώ τέθηκε και σε αργία.

Ο 61χρονος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την υπόθεση, δηλώνοντας «εμβρόντητος» και αιφνιδιασμένος από την εξέλιξη. «Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αιφνιδιάστηκα αφού δε μου δόθηκε ουσιαστικά το δικαίωμα μέσα στην παράταση που ζήτησε ο κ. Κούγιας, ο δικηγόρος μου να ετοιμάσω τις δικές μου εξηγήσεις. Τώρα γιατί επισπεύσθηκε έτσι η διαδικασία χωρίς να τηρηθεί αυτό το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που κατηγορείται δεν το γνωρίζω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να καταθέσω έγγραφες εξηγήσεις, είχα ενημέρωση από το δικηγόρο ότι μέχρι αύριο είχε πάρει παράταση και λόγω του ατυχήματός του θα ζητούσε κι άλλη παράταση. Όντως αιφνιδιάστηκα με αυτό που συνέβη, το έμαθα από τον Τύπο και μάλλον από τους τελευταίους, ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, έμεινα όντως εμβρόντητος, ξέρω ότι ισχύει το δικαίωμα της έγγραφης ή προφορικής εξήγησης που πρέπει να δώσει ο ύποπτος, αυτό το δικαίωμα μου στερήθηκε με κάποιο τρόπο. Το βέβαιο είναι μόνο ότι δεν υπάρχουν γεγονότα όπως καταγράφονται στην έγκληση. Προφανώς αυτή είναι η θέση μου, η αλήθεια θα φανεί, αλλά θα υπάρχει μια ταλαιπωρία. Όλα θα φανούν αρκεί να δοθεί το δικαίωμα σε κάποιον, που κατηγορείται να μιλήσει, να δώσει τις εξηγήσεις του».