Τι τονίζουν οι κάτοικοι του Πικερμίου

Ένα απίστευτο δράμα βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής Διώνη Πικερμίου, καθώς παραμένουν χωρίς ρεύμα για πέμπτη συνεχόμενη μέρα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Όπως καταγγέλλουν δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση και από την ΔΕΔΔΗΕ τους λένε ότι κάθε μέρα το πρόβλημα θα φτιαχτεί. Όπως έχει πλέον φτάσει Παρασκευή και ακόμη δεν έχει γίνει καμία ενέργεια.

Την ίδια ώρα οι ίδιοι έχουν παγώσει λόγω του κρύου, ενώ όλα τα τρόφιμα που είχαν σε ψυγεία κτλ. έχουν χαλάσει. Όσο υπήρχε χιόνι μπορούσαν να… συντηρηθούν, αλλά τώρα έλιωσε (το ρεύμα όμως… δεν επέστρεψε).

Κάτοικος της περιοχής εξέφρασε την οργή της με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλήθεια μπορεί κάποιος αρμόδιος να απαντήσει με τι θα τρέφονται και για πόσο καιρό ακόμα θα ζουν στην «Τούνδρα» του Πικερμίου; Πότε θα κάνουν μπάνιο φερειπείν; Επίσης πως θα πραγματοποιούν τα παιδιά την τηλεκπαίδευσή τους; Για τηλεργσία ούτε κουβέντα.

Αυτή την στιγμή έχουμε ανθρώπους που πληρώνουν τους φόρους τους όπως και τις ιδιωτικές εταιρείες για παροχή αγαθών και προϊόντων τα οποία ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ και κινδυνεύουν καθημερινά ακόμα και με βιολογική ζημία, εν έτει 2022!

Και εν πάσει περιπτώσει τι σκοπεύουν να κάνουν οι γνωστοί «υπεύθυνοι»;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!