ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινοπραξία Thales και Diehl

Έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την κοινοπραξία Thales και Diehl

Πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε με βάση τους νόμους περί συγχωνεύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη δημιουργία κοινοπραξίας των Thales S.A. Γαλλίας και Diehl Stiftung & Co. KG  Γερμανίας.

Συγκεκριμένα οι δύο εταιρείες θα αποκτήσουν από κοινού το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών TDA Armements SAS (Γαλλία), Thales Munitronic BV (Oλλανδία), Forges de Zeebrugge (Βέλγιο) που μέχρι τώρα ήλεγχε αποκλειστικά και μόνο η Thales, καθώς και της Junghans Feinwerktechnik GmbH & Co KG (Γερμανία) που ελέγχεται από την Diehl. Η Thales δραστηριοποιείται κυρίως σε αμυντικά και αεροπορικά προγράμματα, καθώς και στην ανάπτυξη τεχνολογίας πολιτικών συστημάτων ασφαλείας, ενώ η Diehl έχει εξειδίκευση σε προηγμένες μεθόδους κατεργασίας μετάλλων και δημιουργίας ειδικών κραμάτων μετάλλων για αμυντικές και αεροπορικές εφαρμογές. Μέσα από την δημιουργία της νέας κοινοπραξίας οι δύο εταιρείες θα επιτύχουν τον καλύτερο συνδυασμό των προϊόντων τους (όπως για παράδειγμα εγκατάσταση πυροσωλήνων και μηχανισμών όπλισης πυραύλων της Diehl σε πυρομαχικά και πυραύλους τα ηλεκτρονικά των οποίων κατασκευάζει η Thales) στο πλαίσιο της προσπάθειας προώθησής τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.