ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η SAAB αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό φρεγατών του Ναυτικού της Αυστραλίας

Η SAAB αναλαμβάνει τον εκσυγχρονισμό φρεγατών του Ναυτικού της Αυστραλίας

Η σουηδική SAAB ανακοίνωσε στα τέλη του περασμένου Απριλίου ότι η θυγατρική της SAAB Systems Αυστραλίας, έλαβε εντολή από το υπουργείο άμυνας της χώρας για τη διεξαγωγή προγράμματος εκσυγχρονισμού και εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στις φρεγάτες τύπου ANZAC του Αυστραλιανού ναυτικού.

Η συμφωνία που υπογράφηκε καλύπτει χρονική περίοδο εννέα ετών και περιλαμβάνει και προαίρεση για επέκταση για άλλα έξι χρόνια. Το ύψος του προγράμματος ανέρχεται σε 104 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας. Κύριο μέρος του προγράμματος εκσυγχρονισμού των αυστραλιανών φρεγατών τύπου ΑNZAC, είναι η αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης μάχης και του συστήματος ελέγχου πυρός που φέρουν. Τμήματα των αναβαθμισμένων συστημάτων θα αναπτυχθούν τόσο στην Αυστραλία, όσο και στη Σουηδία, ενώ τόσο οι εργασίες εκσυγχρονισμού, όσο και οι εργασίες συντήρησης θα εκτελεστούν στα ναυπηγεία Tenix. Σημειώνεται ότι η SAAB εμπλέκεται στη διαδικασία συντήρησης και σταδιακής αναβάθμισης του εξοπλισμού των φρεγατών τύπου ANZAC από το 1990. Τα σκάφη του συγκεκριμένου τύπου θεωρούνται τα πλέον αποτελεσματικά επιχειρησιακά στις τάξεις του Ναυτικού της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.