ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H McDonnel Douglas αναλαμβάνει την υποστήριξη των C-17A του Καναδά

H McDonnel Douglas αναλαμβάνει την υποστήριξη των C-17A του Καναδά

Ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου άμυνας της 6ης Ιουνίου αναφέρει ότι η θυγατρική της Boeing, McDonnell Douglas Corp., ανέλαβε μέσω συμβολαίου την υποστήριξη των στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών C-17A Globemaster III του Καναδά.

Επιπρόσθετα η McDonnell Douglas Corp. θα αναλάβει και την σταδιακή ενσωμάτωση αναβαθμίσεων σε αυτά, αμέσως μετά την παραλαβή και ένταξή τους σε υπηρεσία με τη Βασιλική Αεροπορία του Καναδά (RCAF: Royal Canadian Air Force). Το συγκεκριμένο συμβόλαιο, ύψους 51.779.738 δολαρίων ΗΠΑ, αν και είναι ξεχωριστό από αυτό της αγοράς των αεροσκαφών, περιλαμβάνεται στο ίδιο πρόγραμμα FMS (Foreign Military Sales). Υπεύθυνη για την ορθή υλοποίησή του είναι η Αμερικανική αεροπορία (USAF).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.