ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εδεσε την κόρη του με λουρί έξω από το σούπερ μάρκετ! Ο λόγος;

Εδεσε την κόρη του με λουρί έξω από το σούπερ μάρκετ! Ο λόγος;

Έχετε σκεφτεί ποτέ να δέσετε το παιδί σας με λουρί; Πιθανώς. Αλλά το έχετε κάνει ποτέ στην πραγματικότητα; Μάλλον όχι. Ένας πατέρας όμως αποφάσισε να το κάνει ενώ είχε επισκεφτεί ένα σουπερμάρκετ με την νεαρή του κόρη πρόσφατα. Αντί όμως να τον σχολιάσουν άσχημα όπως θα περίμενε κανείς, πολλοί γονείς τον επαίνεσαν για τις πράξεις του.
“Είναι πολύ ατίθασο παιδί και αυτό το λουρί με έχει ήδη σώσει από αρκετούς μπελάδες. Σίγουρα με κοιτάνε πολλοί περαστικοί παράξενα αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να κρατήσω την κόρη μου μακρυά από μπελάδες.


“Θα κάνω ότι μπορώ για να την κρατήσω μακρυά από κινδύνους, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να την δέσω με λουρί.”

Κάποιοι άνθρωποι δεν εντυπωσιάστηκαν πολύ από την πρωτότυπη προσέγγισή του. Πολλοί όμως έσπευσαν να συμφωνήσουν με αυτή την μέθοδο.

Εσείς πιστεύετε πως έκανε καλά; Θα βάζατε ποτέ λουρί στο παιδί σας;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.