ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Παρεξήγηση» λέει η ασυγκράτητη γυναίκα για τις… αταξίες με τον αρραβωνιασμένο συνεπιβάτη της (φωτό, βίντεο)

«Παρεξήγηση» λέει η ασυγκράτητη γυναίκα για τις… αταξίες με τον αρραβωνιασμένο συνεπιβάτη της (φωτό, βίντεο)

Για… παρεξήγηση μιλάει η άτακτη γυναίκα η οποία σε πτήση της Ryanair ανέβηκε πάνω στον αρραβωνιασμένο συνεπιβάτη της. Η θερμή περίπτυξη όπως ήταν φυσικό καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε τον γύρο του διαδικτύου…

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Sun», φίλοι της 39χρονης πρωταγωνίστριας υποστηρίζουν πως η Tracey Bolton, όπως είναι το όνομα της «πέτρας του σκανδάλου» ανέβηκε στα πόδια του 31χρονου Shaun Edmondon, επειδή οι φίλοι του της ζήτησαν να τον παρηγορήσει καθώς ήταν στενοχωρημένος που άφησε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του.

Μια φίλη της Bolton, Η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών σχολίασε: «Φαίνεται πως το Ίντερνετ μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή για ένα τετράλεπτο μεθυσμένο αστείο. Οι φίλοι του την προκάλεσαν να τον πειράξει επειδή δεν ήθελε να αφήσει το κορίτσι του πίσω».

Η πρωταγωνίστρια του επίμαχου βίντεο προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της στο Facebook, αλλά στη συνέχεια διέγραψε τον λογαριασμό της. Όπως είχε γράψει η ίδια: «Είμαι εντελώς τρομοκρατημένη. Αυτό που άρχισε σαν ένα μεθυσμένο αστείο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου. Είμαι τρομαγμένη, αλλά δεν έγινε τίποτα. Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από όταν το είδα. Είμαι τόσο ντροπιασμένη».

Ωστόσο, οι φίλοι της ξεκαθαρίζουν πως η Bolton δεν έκανε σεξ με τον νεαρό συνεπιβάτη της, αλλά όντως φαίνεται άσχημο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον Shaun Edmondon, ο οποίος μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να ζητά από τους υπόλοιπους επιβάτες αν έχουν προφυλακτικό, φαίνεται πως έχει επιστρέψει από την Ίμπιζα, όπου προσγειώθηκε το αεροπλάνο και μένει κρυμμένος στο Λονδίνο μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα, μακριά τόσο από την αρραβωνιαστικιά του όσο και από την οικογένεια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.