ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κάλεσμα αναρχικών στις 29 Ιουνίου στο Κολωνάκι – Η ανακοίνωση της αντι-συγκέντρωσης

Κάλεσμα αναρχικών στις 29 Ιουνίου στο Κολωνάκι – Η ανακοίνωση της αντι-συγκέντρωσης

Με θέμα την αστυνομική βία και την κρατική αναστολή, οι αναρχικοί θα βρεθούν στην πλατεία Κολωνακίου.

Όπως ανακοίνωσαν σε γνωστή σελίδα :

Η αναρχική συνομοσπονδία καλούν σε εκδήλωση/συζήτηση με θέμα την αστυνομική βία και την κρατική καταστολή. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 6:00 στην πλατεία Κωλονακίου. Θα ακολουθήσει party/συναυλία για την οικονομική ενίσχυση των θυμάτων αστυνομικής βίας και της κρατικής καταστολής. Να είμαστε όλοι εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας διοργανώνουν συγκέντρωση στην πλατεία Εξαρχείων στις 29 Ιουνίου, θέλοντας να αναδείξουν το πρόβλημα των «τυφλών» φαινομένων βίας που στρέφονται κατά πολιτών, Venceremos.

Η ανακοίνωση αυτή προκαλεί επιπλέον προβληματισμό στην αστυνομία, αφού δεν είναι σαφές αν πρόκειται για πραγματική πρόθεση να γίνει συγκέντρωση ταυτόχρονα με τα Εξάρχεια ή αν πρόκειται για «τρολάρισμα» ενόψει της συγκέντρωσης που έχουν προγραμματίσει οι αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται ότι την απόφαση των αστυνομικών να κάνουν εκδήλωση στα Εξάρχεια είχε χαιρετίσει με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σημειώσει ότι ενώ η πρώτη του αντίδραση ήταν «γιατί όχι;», στη συνέχεια εκτίμησε ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ένταση στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.