ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο κλέφτες που «άνοιξαν» ταυτόχρονα σπίτια και αυτοκίνητα

Χαλκίδα: Συνελήφθησαν δύο κλέφτες που «άνοιξαν» ταυτόχρονα σπίτια και αυτοκίνητα

Είχαν μοιράσει τα… καθήκοντά τους δυο Έλληνες διαρρήκτες που δρούσαν ταυτόχρονα στη Χαλκίδα, αφού ο ένας είχε αναλάβει να παραβιάζει τα σταθμευμένα οχήματα και ο άλλος τα σπίτια μιας περιοχής! Ωστόσο, έπεσαν και οι δυο στα χέρια ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί έπιασαν πρώτα τον 38χρονο που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο φορώντας γάντια και στη συνέχεια τον 37χρονο συνεργό του ο οποίος είχε διαρρήξει την είσοδο μιας πολυκατοικίας και είχε κόψει με μεταλλικό κόφτη την αλυσίδα ασφαλείας ενός ποδηλάτου που βρισκόταν μέσα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα κατσαβίδια, ο κόφτης, μια πένσα, ένα σφυρί, δυο φακοί, μονωτική ταινία, ένα πολυεργαλείο και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.