ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΠΟΕΔΗΝ: Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν με τον δικό τους τρόπο τον Α. Τσίπρα στο Υπ. Υγείας

ΠΟΕΔΗΝ: Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν με τον δικό τους τρόπο τον Α. Τσίπρα στο Υπ. Υγείας

Με δύο πανό που άνοιξαν απέναντι από το κτήριο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους υποδέχθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) τον Αλέξη Τσίπρα.

Την ώρα που έφτασε στο υπουργείο ο πρωθυπουργός, οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα ζητώντας χρήματα για την υγεία.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άνοιξαν τα πανό στο μπαλκόνι των γραφείων της ομοσπονδίας που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το υπουργείο Υγείας καθώς η είσοδος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους γίνεται μόνο με λίστα προκειμένου να μην μπουν τυχόν… ανεπιθύμητοι.

Στο ένα από τα δύο πανό πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπες».

Στο δεύτερο πανό τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ υπενθυμίζουν τις άθλιες συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλουν την «εργασιακή εξουθένωση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.