ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ευρυτανία: Εμφανίστηκε γιγαντιαίο φίδι δίπλα σε σπίτια (φωτό)

Ευρυτανία: Εμφανίστηκε γιγαντιαίο φίδι δίπλα σε σπίτια (φωτό)

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το είδος του ερπετού που έφτανε σε μήκος περίπου τα δυόμιση μέτρα.

Συνηθισμένοι στην παρουσία ερπετών είναι οι κάτοικοι του χωριού Φουσιανά στην Πρασιά Ευρυτανίας, αφού η κοινότητα βρίσκεται στην πλαγιά των Αγράφων. Όμως, το φίδι με μέγεθος που ξεπερνάει όσα γνώριζαν, τους έκανε να πάρουν γερή λαχτάρα όταν το αντίκρισαν κοντά στα σπίτια τους!

Το ερπετό, το είδος του οποίου δεν γνώριζαν οι χωριανοί, έφτανε σε μήκος περίπου δυόμισι μέτρων! Όταν εντοπίστηκε σε ένα χωράφι πολύ κοντά στα σπίτια της κοινότητας, προφανώς αναζητώντας ένα πιο δροσερό μέρος, σήμανε αμέσως συναγερμός και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έτρεξαν να δουν το ασυνήθιστο θέαμα

Ο φόβος για το άγνωστο είδος του τεράστιου φιδιού, τους έκανε να το βγάλουν από τη μέση και να το στείλουν σε ειδικούς για να εξακριβώσει εκείνος αν πρόκειται για κάποιο είδος δηλητηριώδους ερπετού ή συσφιγκτήρα τύπου πύθωνα, που έτσι κι αλλιώς είναι επικίνδυνα όχι μόνο για τα ζώα της περιοχής, αλλά και για τον άνθρωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.