ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ξάνθη: 54χρονη που παρίστανε την καλόγρια πουλούσε παράνομα σταυρούς και εικόνες 

Ξάνθη: 54χρονη που παρίστανε την καλόγρια πουλούσε παράνομα σταυρούς και εικόνες 

Η 54χρονη στην Ξάνθη παρίστανε την καλόγρια για να πουλάει ανενόχλητη σταυρουδάκια και εικόνες σε ανυποψίαστους περαστικούς…

Ο 39χρονος κάτοικος της πόλης στον οποίο αποπειράθηκε να πουλήσει ένα ξύλινο σταυρουδάκι κατάλαβε ότι, παρά την ενδυμασία της μοναχής, δεν είχε και ιδιαίτερη σχέση με την θρησκεία και ειδοποίησε τους αστυνομικούς

Μόνο για καλόγρια δεν έμοιαζε μια 54χρονη που κυκλοφορούσε στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης πουλώντας σε πιστούς σταυρουδάκια και θρησκευτικές εικόνες, βγάζοντας ικανοποιητικό «μεροκάματο», ώσπου κάποιος την πήρε είδηση.

Ο 39χρονος κάτοικος της πόλης στον οποίο αποπειράθηκε να πουλήσει ένα ξύλινο σταυρουδάκι κατάλαβε ότι, παρά την ενδυμασία της μοναχής, δεν είχε και ιδιαίτερη σχέση με την… θρησκεία και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι της έκαναν έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν πραγματική καλόγρια και στην κατοχή της κατασχέθηκαν 15 ξύλινα σταυρουδάκια, μια εκκλησιαστική εικόνα και 118 ευρώ που είχε ήδη βγάλει από τις πωλήσεις. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που άσκησε δίωξη σε βάρος της για απόπειρα απάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.