ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: 14χρονη πέθανε απο ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε το κινητό της στη μπανιέρα (φωτό,βίντεο)

ΗΠΑ: 14χρονη πέθανε απο ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε το κινητό της στη μπανιέρα (φωτό,βίντεο)

Μια 14χρονη έφηβη στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών έπαθε ηλεκτροπληξία όταν έπιασε το κινητό της που φόρτιζε ενώ βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα…

Η οικογένεια του κοριτσιού δημοσιοποίησε τον θάνατό της ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυστυχήματα.

Η 14χρονη Μάντισον Κόε από το Λάμποκ βρσκόταν στο σπίτι του πατέρα της στο Νιού Μέξικο το σαββατοκύριακο όταν συνέβη το δυστύχημα, έγραψε η εφημερίδα Hobbs News-Sun επικαλούμενη αξιωματούχους των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.

Η αστυνομία στο Λόβινγκτον του Νιού Μέξικο ανακοίνωσε ότι το θύμα υπέστη ηλεκτροπληξία και πρόσθεσε ότι μέσα στο μπάνιο βρέθηκαν ένα κινητό, ένας φορτιστής και ένα καλώδιο προέκτασης.

Η γιαγιά του κοριτσιού σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του Λάμποκ KCBD είπε ότι η μικρή έφερε στο χέρι που κρατούσε το κινητό ένα έγκαυμα.

«Είναι τόσο μεγάλη τραγωδία που δεν πρέπει να συμβεί σε κανέναν άλλο. Θέλουμε να βγει κάτι καλό από αυτό, όπως το να γίνει κατανοητό ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό μέσα στο μπάνιο όταν είναι στην πρίζα και φορτίζει», δήλωσε η Ντόνα Ο΄Γκάιν.

Η μητέρα της έφηβης Άντζελα Ο΄Γκάιν Νταουνς ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες της κόρης της με το μήνυμα: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ ας ακουστεί η φωνή της, προστατέψτε και ενημερώστε τα παιδιά σας σχετικά με τους μοιραίους κινδύνους της ηλεκτροπληξίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.