ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έλληνες ιερόσυλοι «τρύπωσαν» σε εκκλησία κλέβοντας…γυαλιά ηλίου και κλειδιά αυτοκινήτου

Έλληνες ιερόσυλοι «τρύπωσαν» σε εκκλησία κλέβοντας…γυαλιά ηλίου και κλειδιά αυτοκινήτου

Οι δράστες πήραν μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και το κλειδί ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου από εκκλησία στο Βόλο.

Βγαίνοντας από το ναό, αναζήτησαν το όχημα που άνοιγε το ηλεκτρονικό κλειδί και, όταν το βρήκαν, το έκλεψαν και το έκρυψαν σε δύσβατη περιοχή της Μαγνησίας.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και αποδόθηκε στον 50χρονο ιδιοκτήτη του.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε και αναζητήθηκαν οι δράστες ηλικίας 29 και 33 χρόνων, αλλά μόνο ο πρώτο εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα του κλεμμένου Ι.Χ. μαζί με έναν αναδιπλούμενο σουγιά με λάμα μήκους 7,5 εκατοστών και τρία κυνηγετικά φυσίγγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 33χρονος αναζητείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.