ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Συγκλονίζει αιματηρό έγκλημα πάθους στη Νάπολη-Κατακρεουργήθηκε ένας άνδρας (φωτό,βίντεο)

Συγκλονίζει αιματηρό έγκλημα πάθους στη Νάπολη-Κατακρεουργήθηκε ένας άνδρας (φωτό,βίντεο)

Ένας 35χρονος άνδρας ομολόγησε στις Αρχές πως είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία νεαρού άνδρα ο οποίος είχε στενή σχέση με την τρανς ερωμένη του.

Ο 25χρονος Ruggiero είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες στην πόλη Τζουλιάνο. Μέσα από τις έρευνές τους, οι αρχές οδηγήθηκαν στον βασικό τους ένοχο, τον Ciro Guarente, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια τρανσέξουαλ γυναίκα που το τελευταίο διάστημα συγκατοικούσε με το θύμα.

Αφού προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου το περασμένο Σάββατο και διερεύνησαν τις κινήσεις του τον τελευταίο μήνα, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο γκαράζι ενός σπιτιού όπου, μέσα σε ένα βαρέλι με οξύ, βρήκαν τα υπολείμματα της σορού του εξαφανισμένου νεαρού.

Ο 35χρονος συλληφθείς, συνειδητοποιώντας ότι όλα έχουν τελειώσει αφού οι απόπειρές του να ξεφορτωθεί το πτώμα είχαν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ομολόγησε το έγκλημά του. «Ναι τον σκότωσα επειδή είχε αποκτήσει μια ύποπτα στενή φιλική σχέση με τη σύντροφό μου» είπε ο Guarente, αναφερόμενος στην διεμφυλική Heven Grimaldi, που μάλιστα συγκατοικούσε με τον ακτιβιστή πριν την εξαφάνισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα – το μήλον της έριδος ανάμεσα στους δύο άνδρες – πόσταρε συνεχώς βίντεο στο Facebook τις τελευταίες εβδομάδες όπου εξέφραζε την απόγνωσή της για την εξαφάνιση του συγκατοίκου της.

«Μου λείπει το τραγούδι σου μέσα στο σπίτι, οι καθημερινές μας κουβέντες», λέει χαρακτηριστικά η Grimaldi σε ένα από τα βίντεο, συμπλητώνοντας ότι «τα πάντα της θυμίζουν την απουσία του αγαπημένου της συγκάτοικου, η ανεξήγηση απουσία του οποίου της παγώνει την ψυχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο μόνος μου στόχος είναι να σε βρω και να γίνω ξανά ευτυχισμένη» καταλήγει στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.