ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Παρουσιαστές σκάνε στα γέλια με σκύλο που κορνάρει στο αφεντικό του

Βίντεο: Παρουσιαστές σκάνε στα γέλια με σκύλο που κορνάρει στο αφεντικό του

Σκύλος κορνάρει στο αφεντικό του και στο στούντιο γίνεται χαμός…

Μία ασυνήθιστη σκηνή, πρόβαλαν σε δελτίο ειδήσεων στην αμερικανική τηλεόραση κι επικράτησε χαμός στο στούντιο από τα γέλια.

Η κάμερα του δελτίου κατέγραψε έναν σκύλο κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, που περίμενε το αφεντικό του. Εκείνος είχε πάει στο mini market, αλλά μάλλον άργησε και ο ανυπόμονος σκύλος δεν άντεξε κι άρχισε του κορνάρει, μπας κι επιστρέψει. Η αστεία, πραγματικά, σκηνή έκανε το δίδυμο των παρουσιαστών να ξεσπάσει σε γέλια, που σύντομα εξελίχθηκαν σε νευρικά, και δε μπορούσαν να σταματήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.