ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η Chiara Ravara της Ryanair θα επιβλέπει 34 χώρες σε Ευρώπη, Ισραήλ και Β. Αφρική

Η Chiara Ravara της Ryanair θα επιβλέπει 34 χώρες σε Ευρώπη, Ισραήλ και Β. Αφρική

Την προαγωγή της Chiara Ravara σε Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, από τον προηγούμενο ρόλο της ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος και Ανατολικής Μεσογείου, ανακοίνωσε η Ryanair.

Η Chiara ξεκίνησε την πορεία της στην Ryanair το 2014, ερχόμενη από την Aviareps στην Ιταλία. Τώρα αναλαμβάνοντας τη νέα θέση θα επιβλέπει τις δραστηριότητες των ομάδων μάρκετινγκ και πωλήσεων, για 34 χώρες στην Ευρώπη, το Ισραήλ και την Β. Αφρική.

Ο Matthias Wenk, Marketing Operations Director της Ryanair δήλωσε:

“ Ορίσαμε την Chiara Ravara ως την νέα Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων, η οποία φέρει σημαντική εμπειρία και γνώση του κλάδου μας. Η Chiara θα διευθύνει τις προσπάθειες του τμήματος μάρκετινγκ και πωλήσεων, την περίοδο που διανύουμε το 4ο έτους του προγράμματος ‘Always Getting Better’, μέσω του οποίου προσφέρουμε νέα δρομολόγια ενώ πρόκειται να μεταφέρουμε 130 εκατομμύρια πελάτες ετησίως.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Chiara Ravara δήλωσε: “ Στην Ryanair διανύουμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική περίοδο με νέες ψηφιακές καινοτομίες, σημαντική ανάπτυξη της επιβατικής κίνησης, επέκταση του στόλου μας και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Έχοντας προσκομίσει τις θετικότερες εμπειρίας από την μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία στην Ryanair, αγκαλιάζω θερμά την νέα αυτή πρόκληση.”

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.