ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυξήθηκαν οι επισκέψεις στα αρχαιολογικά μουσεία – Πρώτη παραμένει η Ακρόπολη (φωτό)

Αυξήθηκαν οι επισκέψεις στα αρχαιολογικά μουσεία – Πρώτη παραμένει η Ακρόπολη (φωτό)

Το α’ τετράμηνο παρατηρείται αύξηση 14,1% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 6,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 22,4%.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Απρίλιο αύξηση των επισκεπτών κατά 24,2%, αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 18,4% και αύξηση των εισπράξεων κατά 34,3%.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το τετράμηνο Ιανουαρίου- Απριλίου 2017 σε παρατηρείται αύξηση των επισκεπτών κατά 15,3% και αύξηση κατά 10% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 28,2%.

Όσον αφορά στα Μουσεία. Στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας έχουμε το Μουσείο της Ακρόπολης και ακολουθούν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης, ο Λευκός Πύργος και οι Δελφοί.

Στους αρχαιολογικούς χώρους δεσπόζει η Ακρόπολη στην πρώτη θέση και ακολουθούν σε επισκεψιμότητα, Επίδαυρος, Μυκήνες, Αρχαία Ολυμπία, Κνωσός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.