ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε κορίτσια σε Ορφανοτροφείο της Ρόδου

Άγνωστος επιχείρησε να ασελγήσει σε κορίτσια σε Ορφανοτροφείο της Ρόδου

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα που εκείνη την ώρα ήταν ξύπνια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή…

Στον Εισαγγελέα Ρόδου κατέθεσε οπτικό υλικό καταγεγραμμένο από κάμερες ασφαλείας, ο αρμόδιος διευθυντής κ. Βασίλης Κυρίτσης, το οποίο δείχνει άγνωστο άτομο να έχει εισέλθει στο Ορφανοτροφείο Ρόδου επιχειρώντας να ασελγήσει στις ανήλικες κοπέλες.

Το άγνωστο άτομο ηλικίες περίπου 30 ετών, εισήλθε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, την περασμένη Παρασκευή (18/8/2017) λίγο μετά τις 7 το πρωί.

Ανέβηκε στον όροφο που φιλοξενούνται 20 συνολικά κορίτσια (ηλικίας 9 έως 20 ετών) και άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες κατέβασε το παντελόνι του.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα που εκείνη την ώρα ήταν ξύπνια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με εντολή του προέδρου των Ιδρυμάτων κ. Γιάννη Μαρίνου, ο οποίος ενημερώθηκε από κοινού με τον διευθυντή κ. Βασίλη Κυρίτση σήμερα το πρωί, κατατέθηκε το οπτικοακουστικό υλικό για τον εντοπισμό του δράστη στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου που διερευνούν την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.