ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Facebook: Ποια είναι τα δύο άτομα που κανείς δεν μπορεί να… «μπλοκάρει»; (φωτό)

Facebook: Ποια είναι τα δύο άτομα που κανείς δεν μπορεί να… «μπλοκάρει»; (φωτό)

Δεν είναι λίγες οι φορές που χρησιμοποιεί κανείς την επιλογή του «μπλοκ» στο Facebook;

Αν όμως έχεις κάνεις το λάθος και έχεις φίλο τον Mark Zuckerberg ή την γυναίκα του Priscilla Chan και σε ενοχλούν αυτά που ανεβάζουν, τότε δυστυχώς υπάρχουν δυσάρεστα νέα για εσένα.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να τους κάνει block. Όσο και αν προσπαθήσουν οι 95.807.541 φίλοι του, ουδείς μπορεί να τον μπλοκάρει.

Κάτι που φυσικά έχει σηκώσει πολύ συζήτηση στα social media, με τους περισσότερους να τονίζουν πως ο ιδρυτής του Facebook, έχει φτιάξει έτσι τον λογαριασμό του, προκειμένου να μην μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Η αλήθεια βέβαια, σύμφωνα με ένα εκπρόσωπο του εταιρίας, είναι κάπως διαφορετική.

Όπως χαρακτηριστικά είπε στον Guardian, αυτό συμβαίνει επειδή έχει τόσους πολλούς φίλους και επειδή έχει δεχθεί τόσα πολλά block που το σύστημα θεωρεί πως έχουν γίνει λανθασμένα.

Το ίδιο όμως συμβαίνει ότι και με την σύζυγό του Priscilla Chan, δίνοντας περισσότερα τροφή στα σενάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει όμως, είτε είναι τεχνικό πρόβλημα, είτε εσκεμμένη τροποποίηση, η ουσία είναι οτι τον Mark Zuckerberg δεν τον μπλοκάρεις ποτέ. Τον Mark Zuckerberg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.