ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρήτη: 49χρονος ιερέας εγκατέλειψε την οικογένειά του για χάρη της ερωμένης του

Κρήτη: 49χρονος ιερέας εγκατέλειψε την οικογένειά του για χάρη της ερωμένης του

«Ροζ» ιστορία με πρωταγωνιστή ιερέα έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Προτού κοπάσει ο θόρυβος από τη σύλληψη ενός 49χρονου ιερέα, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς, αυτή τη φορά έχουμε την ιστορία αγάπης ενός ιερέα από χωριό της Κρήτης, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένεια του για να ζήσει τον έρωτα της ζωής του.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η παπαδιά κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές την εξαφάνιση του συζύγου της, με την αστυνομία να ξεκινάει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια και μετά από ενδελεχή έρευνα, ο ιερέας φέρεται να έχει ταξιδέψει με το πλοίο της γραμμής μαζί με μία άλλη γυναίκα εκτός Κρήτης.

Συντετριμμένη η παπαδιά δε μπορεί να πιστέψει, πώς ο σύζυγος της την εγκατέλειψε για μία άλλη γυναίκα.

Την ίδια ώρα η Ιερά Μητρόπολη, στην οποία ανήκει ο συγκεκριμένος ιερέας τον καλεί σε απολογία, προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.