ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χαλκίδα: Έκρυβαν παράνομα τσιγάρα σε εκκλησάκι

Χαλκίδα: Έκρυβαν παράνομα τσιγάρα σε εκκλησάκι

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν σε μια «καβάντζα» κάτω από το εκκλησάκι 430 συσκευασίες με 21 κιλά και 500 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 2.550 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης…

Από περιοχή των Αθηνών προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού για να τις διακινήσουν στην περιοχή της Χαλκίδας, τρεις Πακιστανοί και ένας Κύπριος συνεργός τους! Όμως, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών τους εντόπισαν και έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το σπίτι τους.

Όταν έφτασε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 43χρονο Κύπριο, οι Πακιστανοί άρχισαν να ξεφορτώνουν μεγάλα χάρτινα κουτιά και σακούλες απορριμμάτων και να τα κρύβουν δίπλα σε ένα… εκκλησάκι που βρίσκεται σε οικόπεδο απέναντι από το σπίτι τους! Τότε, επενέβησαν οι αστυνομικοί αλλά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με τον Κύπριο να καταφέρνει να διαφύγει μαζί με έναν 47χρονο Πακιστανό. Οι δυο ομοεθνείς του ηλικίας 31 και 22 χρόνων, όμως, συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν σε μια «καβάντζα» κάτω από το εκκλησάκι 430 συσκευασίες με 21 κιλά και 500 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 2.550 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Αλλά και στο σπίτι των Πακιστανών και στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκαν άλλα 1.750 πακέτα τσιγάρων και στο Ι.Χ. και τη μοτοσικλέτα του 47χρονου που ήταν σταθμευμένη έξω από το σπίτι, άλλα 3.700 πακέτα τσιγάρων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οχήματα κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, όπως και οι ποσότητες καπνού και τσιγάρων που εστάλησαν στο Τελωνείο για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Δημόσιο. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και οι συνεργοί τους αναζητούνται για να συλληφθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.