ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κω: Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 100.000 ευρώ

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Κω: Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 100.000 ευρώ

Χθες βράδυ αφαίρεσαν 100.000 σε χρυσαφικά σε κοσμηματοπωλείο στην Κω. Οι δράστες άνοιξαν το ρολό και στη συνέχεια την πόρτα του καταστήματος δίχως να τους πάρει κανείς χαμπάρι…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρρηξη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα και οι δράστες αφού παραβίασαν το ρολό του καταστήματος συνέχισαν τη «δουλειά» τους παραβιάζοντας και την πόρτα του κοσμηματοπωλείου και μπήκαν μέσα.

Εκεί αφαίρεσαν από τις προθήκες διάφορα χρυσά κοσμήματα τα οποία σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος η αξίας τους κυμαίνεται μεταξύ 80.000- 100.000 ευρώ!
Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, αστυνομικοί του οποίου και διερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες για την διάρρηξη χρησιμοποίησαν ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο και βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κοντινή απόσταση από το κοσμηματοπωλείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο από την προηγούμενη μέρα και εξετάζεται από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.