ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία: Παιδόφιλος κανόνιζε συνάντηση μέσω Instagram με 14χρονη με σκοπό να της πάρει την παρθενιά (φωτό)

Βρετανία: Παιδόφιλος κανόνιζε συνάντηση μέσω Instagram με 14χρονη με σκοπό να της πάρει την παρθενιά (φωτό)

Ένας 31χρονος από την Βρετανία κανόνιζε συνάντηση με κορίτσι 14 ετών με σκοπό να κάνει έρωτα μαζί της. Η 14χρονη έδειξε στη μητέρα της τις συνομιλίες που έιχε με τον άγνωστο άνδρα και όλα ήρθαν στο φώς…

Είναι τα social media η σύγχρονη μάστιγα για τους έφηβους; Μία ακόμη φρικιαστική υπόθεση παιδοφιλίας βγήκε στην επιφάνεια, επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονούν πίσω από τον φωτεινό κόσμο του διαδικτύου. Παιδόφιλος προσέγγιζε μέσω του instagram νεαρά κορίτσια, στα οποία πρότεινε να συναντηθούν, για να τους πάρει την παρθενιά.

Η δράση του 31χρονου Ντάνι Πάτρικ αποκαλύφθηκε όταν μία μητέρα ανακάλυψε την επικοινωνία της 14χρονης κόρης της μαζί του. Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία, ζητώντας από τις βρετανικές αρχές να αναζητήσουν την ταυτότητα του χρήστη με ψευδώνυμο «Mixed Race Dan».

Το 14χρονο κορίτσι έδειξε τα μηνύματα στη μητέρα της, καθώς έκρινε -και πολύ σωστά- πως υπερβαίνουν τα όρια.
Η αποκάλυψη των διαλόγων ανέδειξε τη δράση του 31χρονου άνδρα, ο οποίος είχε προσεγγίσει και παρενοχλήσει μεγάλο αριθμό παιδιών, προτείνοντας να συναντηθούν και να κάνουν σεξ μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.