ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεις για την 32χρονη εφοριακό: Στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση (βίντεο)

Αποκαλύψεις για την 32χρονη εφοριακό: Στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση (βίντεο)

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δικηγόρος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο κάνει λόγο για δυο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο που έχει η ΕΛ. ΑΣ. στα χέρια της και την κάνουν να «πλησιάζει» στον άνθρωπο που σκότωσε την άτυχη 32χρονη.

Όπως από χθες διέρρευσε υπάρχει άτομο το οποίο κατέθεσε στις αρχές ένα σημαντικό αντικείμενο. Η δικηγόρος της οικογένειας χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό “πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο” λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

Πρόσθεσε μάλιστα πως το σημαντικό αυτό στοιχείο σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και οι οποία είναι πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Τα στοιχεία και τα βασικά σενάρια

Η δικηγόρος αρνήθηκε να πει το παραμικρό για το ποιο είναι το αντικείμενο που παραδόθηκε στους αστυνομικούς και πως σε συνδυασμό με τη μαρτυρία οδηγεί κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ωστόσο φαίνεται ότι τις τελευταίες 24 ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Οι αστυνομικοί έως τώρα προσανατολίζονται κυρίως προς την κατεύθυνση της ληστείας. Τα 14 χτυπήματα ωστόσο προδίδουν και μένος έναντίον της άτυχης εφοριακού.

Φαίνεται ότι το στοιχείο που παραδόθηκε και ο άνθρωπος που μίλησε στην αστυνομία δίδουν κατεύθυνση στις έρευνες αποκλείοντας το ένα από τα δύο ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνθέσουν κάποια κομμάτια του παζλ σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα ή ακόμη και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας ή τις κάμερες καταστημάτων πέριξ του Δεύτερου Νεκροταφείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.