ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα Ρώσο-Ουκρανική κρίση αποσοβείται την τελευταία στιγμή…

Προς «τακτική αποσυμπίεση» της έντασης βαίνουν οι ρωσο-ουκρανικές σχέσεις ύστερα από απόφαση του ουκρανικού Κοινοβουλίου να αναβάλει την απόφαση του σχετικά με την παροχή άδειας συμμετοχής ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων σε κοινή Ουκρανό-ΝΑΤΟϊκή άσκηση που είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Κριμαίας τον ερχόμενο μήνα (Operation Sea Breeze).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κρίση αυτή σχετίζεται άμεσα με το νέο γύρο των ρωσο-ουκρανικών συζητήσεων αναφορικά με την οριστική οροθέτηση της συνοριακής γραμμής στην περιοχή της λιμνοθάλασσας του Αζόφ. Στις αρχές της εβδομάδας το Κίεβο είχε μάλιστα προτείνει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ ή/και της Ε.Ε ως επιδιαιτητές για την επίλυση του θέματος, πρόταση που απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τη ρωσική πλευρά. Η στάση της Μόσχας εμμένει στο ότι θα πρέπει να ισχύσουν οι όροι της διμερούς συμφωνίας του 2003 με την οποία η λιμνοθάλασσα του Αζόφ ανακηρύσσεται «κοινό κτήμα» των δύο κρατών.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.