ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποδηλάτης γλυτώνει από θαύμα όταν 13χρονος οδηγός τον παρασέρνει πάνω σε γκαραζόπορτα (βίντεο)

Ποδηλάτης γλυτώνει από θαύμα όταν 13χρονος οδηγός τον παρασέρνει πάνω σε γκαραζόπορτα (βίντεο)

«Άγιο» είχε ένας 52χρονος ποδηλάτης στη Βραζιλία που παρασύρθηκε από έναν 13χρονο, ο οποίος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του για να κάνει μια βόλτα ενώ εκείνοι έλειπαν από το σπίτι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τι συνέβη σε δρόμο του Ρίο ντε Τζανέιρο, το μπλε αυτοκίνητο ξαφνικά πέφτει πάνω στον ποδηλάτη και τον παρασύρει για αρκετά μέτρα.

Τελικά το αυτοκίνητο «καρφώνεται» σε γκαραζόπορτα σπιτιού με τον ποδηλάτη να εξαφανίζεται κάτω από το καπό του αυτοκίνητου.

Ως εκ θαύματος, όμως, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ποδηλάτης εμφανίζεται σώος και αβλαβής με ελάχιστα τραύματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση διαπίστωσαν ότι το νεαρό αγόρι είχε «δανειστεί» το οικογενειακό αυτοκίνητο εκμεταλλευόμενο την απουσία των γονέων του.

Ευτυχώς από τη σφοδρή σύγκρουση, εκτός από τον ποδηλάτη, δεν τραυματίστηκε σοβαρά και ο 13χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=_xwO8jO4nQ4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.