ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρός 43χρονος στο Παλαιό Φάληρο – Στο σπίτι του βρέθηκαν 50 κιλά χασίς

Νεκρός 43χρονος στο Παλαιό Φάληρο – Στο σπίτι του βρέθηκαν 50 κιλά χασίς

Τις προεκτάσεις της υπόθεσης ενός 43χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζει η Αστυνομία, καθώς στον ίδιο χώρο που αναφέρθηκε ως «αιφνίδιος» ο θάνατος του άντρα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα χασίς.

Στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε το πτώμα του 43χρονου ήταν αποθηκευμένα περίπου 50 κιλά χασίς, ενώ σε ένα τραπέζι του διαμερίσματος βρέθηκαν ένα πιατάκι με ένα καλαμάκι και υπολείμματα «σκόνης».

Η ουσία εστάλη στο Γενικό Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί η «ταυτότητά» της, ενώ το πτώμα του 43χρονου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο που προκάλεσε πληθώρα ερωτηματικών στους αστυνομικούς, ήταν ότι το διαμέρισμα βρέθηκε αναστατωμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.