ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάρτι, ναρκωτικά, βία και αρρώστιες – Ρίο: Η πόλη των 12.000 ιερόδουλων! (φώτο)

Πάρτι, ναρκωτικά, βία και αρρώστιες – Ρίο: Η πόλη των 12.000 ιερόδουλων! (φώτο)

Στους τηλεοπτικούς δέκτες δισεκατομμυρίων θεατών σε όλο τον πλανήτη φτάνει η εικόνα του Ρίο της «λάμψης και γοητείας», όμως όταν πέφτει το σκοτάδι, την θέση τους παίρνει η πορνεία, η βία και το έγκλημα.

Μόλις λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τους χώρους όπου αθλητές του μεγέθους του Μάικλ Φελπς, του Μο φάρα, του Γουσέιν Μπόλτ, γράφουν ιστορία, νεαρά πανέμορφα κορίτσια πουλάνε το κορμί τους στην πόλη των 12.000 εκδιδόμενων κοριτσιών.

Στα σοκάκια της κακόφημης Vila Mimosa – ή αλλιώς πόλης της αγάπης – ιερόδουλες πουλάνε το κορμί τους για 10 με 20 ευρώ.

Η Vila Mimosa, η μεγαλύτερη «πιάτσα» ιερόδουλων του Ρίο, φιλοξενεί 3.000 εκδιδόμενες οι οποίες έχουν στέκια τα πάνω από 70 μπαρ που λειτουργούν στην περιοχή εδώ και έναν περίπου αιώνα.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που κυκλοφορεί στα αγγλικά, κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων το σε ξ κοστίζει 15 ευρώ, από 25 πριν, ενώ το τρίο κοστολογείται στα 10 ευρω το μισάωρο για κάθε κορίτσι ή 20 ευρώ την ώρα για κάθε κορίτσι που συμμετέχει αντίστοιχα.

Ιερόδουλες στην Copacabana χρησιμοποιούν το Facebook και το Tinder για να προσελκύσουν πελάτες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πιστεύεται ότι κόστισαν περί τα 8 δισ. ευρώ, ενώ εξαιτίας της φτώχειας η πορ νεία και η παιδική εκμετάλλευση έχουν εκτοξευτεί.

Στην πόλη κυριαρχεί η βία και το έγκλημα με πάνω από 2.000 δολοφονίες μόνο για τους πρώτους μήνες του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.