ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Τσιόδρας: «Με αυτά τα μέτρα θα λειτουργήσουν Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία – Συνιστάται χρήση μάσκας»

Σ.Τσιόδρας: «Με αυτά τα μέτρα θα λειτουργήσουν Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία – Συνιστάται χρήση μάσκας»

Τα μέτρα τήρησης κανόνων υγιεινής, που θα εφαρμοστούν σε Ειρηνοδικεία και Πρωτοδικεία, η λειτουργία των οποίων ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Απριλίου, ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ανέφερε πως αποφασίστηκαν τα εξής: σύσταση για χρήση μάσκας όχι μόνο στην έδρα αλλά και στους συνηγόρους και διαδίκους, χρήση και παρουσία αντισυπτικού σε όλους τους χώρους και τήρηση της απόστασης μεταξύ φυσικών προσώπων κατ’ ελάχιστον 1,5 μέτρο.

Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι εντός αιθουσών και περίκλυστων χώρων θα υπάρχει ανώτατο όριο εισερχόμενων ατόμων (ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα) και θα εφαρμόζεται κάθε άλλο μέτρο που έχει ληφθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης και απορρέει από την εισήγηση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη διασφάλιση της υγιεινής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι στη συνέχεια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι οι μετακινήσεις σε Ειρηνοδικεία και Υποθηκοφυλακεία (που επίσης θα λειτουργήσουν από Δευτέρα) για τη διαδικασία της συναινετικής προσομοίωσης θα πραγματοποιείται με την αποστολή του κωδικού Β2 στο 13033.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.