ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με τιμές «Saint-Tropez» άνοιξε ο Αστέρας Βουλιαγμένης: Ξαπλώστρες από… «χρυσό»

Με τιμές «Saint-Tropez» άνοιξε ο Αστέρας Βουλιαγμένης: Ξαπλώστρες από… «χρυσό»

Άνοιξαν σήμερα οι οργανωμένες παραλίες, ανάμεσα τους και ο Αστέρας Βουλιαγμένης. Βέβαια οι νέες του τιμές… είναι άκρως ακατάλληλες για τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών καθώς μιλάμε για τιμές Saint-Tropez εφόσον θα φτάσει να πληρώνει ένας ότι μέχρι πέρυσι πλήρωναν 10.

Ανάμεσα σε αυτές και η κοσμοπολίτικη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης όπου οι αρμόδιοι ακολούθησαν τις οδηγίες και προετοίμασαν κατάλληλα την παραλία προκειμένου να την επισκεφθούν οι Αθηναίοι (όσοι μπορούν να πληρώσουν).

Το κόστος για το σετ ομπρέλα και δύο ξαπλώστρες στην παραλία του Αστέρα ανέρχεται σε… 80 ευρώ!

Ειδικότερα, στην είσοδο όλοι φορούν μάσκες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, ενώ έχουν τοποθετηθεί και ειδικά αυτοκόλλητα στο έδαφος ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ειδική σήμανση για αποστάσεις ασφαλείας υπάρχει και το μπαρ το οποίο λειτουργεί μόνο με self service, σύμφωνα με τις οδηγίες.

Μέτρα προστασίας έχουν ληφθεί και στο πάρκινγκ όπου ο υπεύθυνος παρκαδόρος φορά γάντια ώστε να μην έρχεται σε άμεση επαφή με τα κλειδιά και τα αντικείμενα των επισκεπτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.