ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Πιστή παραλίγο να κάψει παρεκκλήσι ανάβοντας 58 κεριά

«Έλεος! Ανάψτε ένα κεράκι, αρκεί για όλους» είπε ο ιερέας

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Πιστή παραλίγο να κάψει παρεκκλήσι ανάβοντας 58 κεριά

Παραλίγο να καταστραφεί ολοσχερών ένα μικρό παρεκκλήσι της Λάρισας όταν μία πιστή, η οποία άναψε όχι ένα, ούτε δύο… αλλά 58 κεριά!

Η κυρία πήγε στο παρεκκλήσι προ ημερών για να ανάψει κερί και να προσευχηθεί. Τα λεπτά όμως περνούσαν και δεν έβγαινε από αυτό, με αποτέλεσμα άλλος πιστός που περίμενε υπομονετικά να αρχίσει να ανησυχεί. Τελικά λίγο μετά η πιστή εξήλθε του παρεκκλησιού, για να εισέλθει σε αυτό ο άντρας που περίμενε απ’ έξω, όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, επικαλούμενο αφήγηση του ιερέα.

Προς μεγάλη του έκπληξη, ο πιστός διαπίστωσε πως η γυναίκα έμεινε για τόση ώρα μέσα στο χώρο του παρεκκλησιού γιατί ήθελε να ανάψει 58 κεριά που είχαν κυριολεκτικά γεμίσει το μανουάλι.

«Θα είχαμε πάρει φωτιά»

Η φλόγα δε, που εξέπεμπαν όλα τα κεριά μαζί ήταν τέτοια που η ατμόσφαιρα μέσα σε έναν αρκετά μικρό χώρο είχε γίνε αποπνικτική. Ευτυχώς όμως, ο άντρας άρχισε να σβήνει για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έλεος! Ανάψτε ένα κεράκι, αρκεί για όλους! Θα πάρουμε φωτιά! Ούτε εμείς, ούτε οι επίτροποι μπορούν να φρουρούν την εκκλησία 24 ώρες το εικοσιτετράωρο» ήταν τα λόγια του ιερέα προς τους πιστούς, που εκτίμησε πως «αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος να αντιληφθεί το τι συνέβη σε έναν τόσο μικρό χώρο, θα είχαμε πάρει φωτιά»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.