ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

«Έφτασες;» – Το συγκλονιστικό μήνυμα μαθητών της Εύβοιας για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτο)

Σήμερα όλη η Ελλάδα πενθεί

«Έφτασες;» – Το συγκλονιστικό μήνυμα μαθητών της Εύβοιας για το έγκλημα στα Τέμπη (φωτο)

Οι μαθητές της Εύβοιας συγκινούν αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. 

Από τη Χαλκίδα μέχρι το Αλιβέρι, τα παιδιά συγκεντρώνονται στα προαύλια των σχολείων τους και σχηματίζουν με τα σώματα, τα ρούχα και τις τσάντες το μήνυμα που προκαλεί ανατριχίλα και δέος.

«Έφτασες;»

Το καθημερινό, κλασικό ερώτημα λαχτάρας του γονιού προς το παιδί που έμεινε μια για πάντα αναπάντητο τη νύχτα του ολέθρου.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, από την μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία, που έχει συμβεί στην Ελλάδα και βύθισε στο πένθος τη χώρα μας με 57 θύματα και κυρίως νέα παιδιά.

Σήμερα όλη η Ελλάδα πενθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποτέ ξανά καμία οικογένεια να μην βιώσει τέτοιες τραγικές στιγμές, είναι το μήνυμα του Δημοτικού Σχολείου Αυλωναρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.