ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πιάτα τέλος από τα κέντρα διασκεδάσεως στην Κω – Σωρεία διαμαρτυριών από πολίτες

Η Δημοτική Αστυνομία έχει καταγράψει τα καταστήματα που δημιουργούν πρόβλημα

Πιάτα τέλος από τα κέντρα διασκεδάσεως στην Κω – Σωρεία διαμαρτυριών από πολίτες

Την άμεση διακοπή του φαινομένου με το σπάσιμο πιάτων, σε ορισμένα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κω, τα οποία μετατρέπονται με τη χρήση ζωντανής μουσικής σε κέντρα διασκέδασης, έχει ζητήσει η Δημοτική Αστυνομία από τους ιδιοκτήτες τους.

Ειδικότερα, όταν αυτό συμβαίνει σε παραχωρημένους κοινόχρηστους χώρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέτοιου είδους καταστάσεις, που δημιουργούν προβλήματα στην εμφάνιση και λειτουργία της πόλης αλλά και κινδύνους για την ασφάλεια διερχόμενων πεζών, έχουν προκαλέσει σωρεία διαμαρτυριών από πολίτες, ενώ η Δημοτική Αστυνομία έχει καταγράψει τα καταστήματα που δημιουργούν πρόβλημα και ήδη έχει απευθυνθεί στους ιδιοκτήτες τους για την άμεση διακοπή του φαινομένου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.