ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγγλία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να σταματήσει το ποτό

Αγγλία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να σταματήσει το ποτό

Η 95χρονη Ελισάβετ έλαβε μια νέα σύσταση από τους γιατρούς της, που δεν θα την υιοθετήσει με ευκολία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail με πηγή το Vanity Fair, οι γιατροί της βασίλισσας της συνέστησαν να σταματήσει πλήρως την κατανάλωση αλκοόλ.

Η βασίλισσα εμφανίστηκε με μπαστούνι στις πρόσφατες επίσημες υποχρεώσεις της στην Ουαλία όχι εξαιτίας πόνων αλλά για να νιώθει πιο άνετα. Σύμφωνα με πήγες από το περιβάλλον της βασίλισσας, τις οποίες επικαλείται η Mail h βασίλισσα θα αναγκαστεί «να αποχωριστεί το απογευματινό της ποτό, το οποίο ήταν μαρτίνι»
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές στην Βρετανική Mail: «Αυτή η απαγόρευση είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί η βασίλισσα να μην πίνει πολύ αλλά της έχουν μείνει μικρές απολαύσεις πια σε αυτή τη φάση της ζωής της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να δούμε λοιπόν αν θα καταφέρει η αειθαλής Ελισάβετ να κυριαρχήσει στον εαυτό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.