ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

R.Paul κατά A.Fauci: «Κάνουν πειράματα με άγνωστους θανατηφόρους ιούς – Θα θέσουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα»

Σοβαρές καταγγελίες από τον γερουσιαστή R.Paul για τον A.Fauci

R.Paul κατά A.Fauci: «Κάνουν πειράματα με άγνωστους θανατηφόρους ιούς – Θα θέσουν σε κίνδυνο την ανθρωπότητα»

Ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας κλήθηκαν να καταθέσουν πριν από λίγες ημέρες ο Dr. Αntoni Fauci και η Διευθύντρια των CDC Δρ. Rochelle Walensky.

Εκεί ακούστηκαν άκρως ενδιαφέροντες απόψεις και καταγγελίες από τους γερουσιαστές, οι οποίοι πίεζαν για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα εμβόλια κατά του Covid-19 και τον κορωνοϊό.

Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν ήταν και αυτά που είπε ο γερουσιαστής Rand Paul για τον A.Fauci, καθώς τον κατηγόρησε ότι χρηματοδότησε έρευνα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (κάτι το οποίο είναι γνωστό εδώ και καιρό) και πως εκεί έγιναν πειράματα για τον κορωνοϊό, ενώ μάλιστα υποστήριξε ότι γίνονται και άλλα πειράματα καθώς οι επιστήμονες συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς και δημιούργησαν ιούς με θνησιμότητα έως και 50% οι οποίοι θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στη ζωή όπως την ξέρουμε.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής:

«Dr. Fauci, δεν περιμένω να παραδεχτείτε σήμερα ότι εγκρίνατε τη χρηματοδότηση του ΝΙΗ για την απόκτηση της έρευνας λειτουργιών στην Wuhan, αλλά οι επανειλημμένες διαψεύσεις σας, έχουν κουράσει, και η πλειοψηφία των Αμερικανών ειλικρινά δεν σας πιστεύει.

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Το ΝΙΗ (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας) πράγματι χρηματοδότησε την έρευνα λειτουργίας στην Wuhan παρά τις διαμαρτυρίες σας.

Μπορείτε να το αρνείστε όσο θέλετε, αλλά ακόμη και οι Κινέζοι συγγραφείς του εγγράφου, στην εργασία τους παραδέχονται ότι οι ιοί που δεν βρέθηκαν στη φύση, -ήταν κατασκευασμένοι, και ναι έγιναν πιο αποτελεσματικοί από τα πειράματα.

Η έρευνα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει μια πανδημία ακόμη χειρότερη την επόμενη φορά.

Υποφέρουμε σήμερα από μια (πανδημία) που έχει θνησιμότητα περίπου 1%.

Πειραματίζονται με ιούς που έχουν θνησιμότητα μεταξύ 15 και και 50%.

Ναι, ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να κινδυνεύσει από έναν από αυτούς τους ιούς.

Τα πειράματα αυτά που συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς, που έχουν έως και 50% θνησιμότητα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και όμως, κάθεστε εδώ απρόθυμος να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη για την τρέχουσα πανδημία και απρόθυμος να λάβετε μέτρα για να αποτρέψετε την πιθανή απελευθέρωση ενός ακόμη πιο θανατηφόρου ιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.