ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πατέρας διδύμων έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Πατέρας διδύμων έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με το πορτογαλικό κανάλι «SIC» ο διεθνής ποδοσφαιρστής έγινε πατέρας!

Το περιβάλλον του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να διατηρήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός από την αρχή της εγκυμοσύνης, ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα το γεγονός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δημοσίευμα, πάντως, κάνει λόγο για ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που γεννήθηκαν την περασμένη Πέμπτη από παρένθετη μητέρα και θα ονομαστούν Εύα και Ματέο. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που ο Πορτογάλος σταρ γίνεται πατέρας, αφού έχει ήδη έναν 7χρονο γιο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.