ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή: Ο Ντ. Τραμπ σκύβει και μαζεύει το καπέλο Πεζοναύτη (βίντεο)

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή: Ο Ντ. Τραμπ σκύβει και μαζεύει το καπέλο Πεζοναύτη (βίντεο)

Σε μία ιδιαίτερη στιγμή πιάστηκε ο Αμερικανός Πρόεδρος. Κατά την διάρκεια της επιβίβασης του στο αεροπλάνο έσκυψε και έπιασε το καπέλο του πεζοναύτη δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον του.

Μια διαφορετική στιγμή του Ντόναλντ Τραμπ κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες που παρακολουθούσαν την επιβίβασή του στο ελικόπτερο «Marine One», στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου των G20 στο Αμβούργο.

Ο Τραμπ αυτή τη φορά δεν εκστόμισε τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβλητικό για τον οποιοδήποτε, δεν είχε μια «άβολη» στιγμή με κάποιον άλλον ηγέτη, αλλά αντίθετα έδειξε το απλό του πρόσωπο, με το ενδιαφέρον του για έναν αμερικανό πεζοναύτη να συγκινεί.

Ο πεζοναύτης στεκόταν προσοχή έξω από το ελικόπτερο προκειμένου να επιβιβαστεί ο πρόεδρος, όμως ο δυνατός αέρας του πήρε το καπέλο. Ο Τραμπ, καθώς προχωρούσε για να ανέβει τη σκάλα, το πρόσεξε και έσκυψε να το μαζέψει. Προχώρησε μάλιστα και το τοποθέτησε στο κεφάλι του πεζοναύτη που όλο αυτό το διάστημα στεκόταν ακίνητος, προσοχή. Ο δυνατός αέρας όμως πέταξε αμέσως πάλι το καπέλο και αυτή τη φορά ο Τραμπ το ξαναμάζεψε μεν, το έδωσε όμως σε έναν από τους συνοδούς του να το τοποθετήσει στον πεζοναύτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.