ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Σερβία προμηθεύεται S-300 και MiG-29 από την Λευκορωσία

Η Σερβία προμηθεύεται S-300 και MiG-29 από την Λευκορωσία

H Σερβία θα προμηθευτεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας μακρού βεληνεκούς S-300, καθώς επίσης και εφτά μαχητικά αεροσκάφη MiG-29 από τη Λευκορωσία!

Δεν υπάρχει προς το παρόν εκτιμώμενο ύψος του συμβολαίου.

Οι σχετικές συμφωνίες αναμένεται να υπογραφούν κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Σέρβου προέδρου Αλεξάντερ Βούτσιτς στην πρωτεύουσα Μινσκ της Λευκορωσίας τον ερχόμενο μήνα, όπου θα συναντήσει τον ομόλογό του, Αλεξάνταρ Λουκασένκο.

Οι πληροφορίες μάλιστα που διαρρέουν από σερβικής πλευράς, θέλουν η πρόταση των Λευκορώσων να είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη των Ρώσων , οι οποίοι όμως είναι εξ ορισμού κερδισμένοι, καθώς μια κρίσιμη χώρα για τη βαλκανική πολιτική της Μόσχας εξοπλίζεται με ρωσικής προέλευσης συστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα η Σερβία απέκτησε έξι μαχητικά MiG-29 από τη Ρωσία, τα οποία μπορεί να πήρε δωρεάν, με την υποχρέωση όμως να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για την αναβάθμισή τους. Τα αεροσκάφη έφτασαν στη αεροπορική βάση της Μπατάνιτσα με αεροσκάφος Antonov An-124, μερικώς αποσυναρμολογημένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.