ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η τρυφερή στιγμή στο παλάτι του Κένσινγκτον (φωτο-βίντεο)

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Η τρυφερή στιγμή στο παλάτι του Κένσινγκτον  (φωτο-βίντεο)

Τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον κατέγραψε σε βίντεο μία θαυμάστρια του ζευγαριού.

Το βασιλικό ζευγάρι επισκέφθηκε χθες το Μπλάκπουλ της Αγγλίας για μια γεμάτη μέρα επίσημων δεσμεύσεων. Πριν αναχωρήσουν όμως, η Κέιτ Μίντλετον και ο Γουίλιαμ εντοπίστηκαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς περπατούσαν στο γρασίδι στο παλάτι του Κένσινγκτον και κατευθύνονταν προς το ελικόπτερο, σύμφωνα με το βίντεο που τράβηξε μια θαυμάστρια και αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram @ theatimewiththecamps.

https://www.instagram.com/p/BuqvHbcFRSQ/?utm_source=ig_embed

Το ζευγάρι πολύ σπάνια προβαίνει σε δημόσιες τρυφερές στιγμές και η τελευταία μπορεί είτε να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήταν ακόμη σε κάποιο βασιλικό καθήκον, είτε επειδή η Κέιτ Μίντλετον φορούσε τακούνια και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά στο γρασίδι του παλατιού.

Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ που κρατούν συχνά ο ένας το χέρι του άλλου ή η δούκισσα του Σάσεξ έχει το χέρι της περασμένο στο μπράτσο του Χάρι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν το συνηθίζουν σε δημόσιες βασιλικές εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχει κανένα επίσημο πρωτόκολλο που να απαγορεύει τις τρυφερές στιγμές. Είναι κάτι που εξαρτάται από τους ίδιους ή τη φύση του γεγονός που παραβρίσκονται, σύμφωνα με την ειδική σε βασιλικά θέματα, Μίκα Μάγιερ.

Όπως είχε δηλώσει στο περιοδικό People η Μίκα Μάγιερ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ως μελλοντικός βασιλιάς και βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι «εκπρόσωποι της βρετανικής μοναρχίας» και συχνά απέχουν από τις επιδείξεις τρυφερότητας για να παραμένουν «επαγγελματίες».

Την τελευταία φορά που τους είδαμε σε μια τρυφερή στιγμή ήταν στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η Κέιτ Μίντλετον έβαλε το χέρι της στο πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο γάμος ήταν μια οικογενειακή εκδήλωση και όχι ένα επίσημο καθήκον, γι’ αυτό και το ζευγάρι ήταν πιο οικείο.

Φωτογραφία: AP

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.