ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Περίεργο περιστατικό στις ΗΠΑ: Πράκτορας πυροβόλησε Ρώσο πολίτη στα σύνορα με το Μεξικό

Περίεργο περιστατικό στις ΗΠΑ: Πράκτορας πυροβόλησε Ρώσο πολίτη στα σύνορα με το Μεξικό

Αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής τα αίτια σχετικά με το περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον Ρώσου πολίτη από έναν πράκτορα της αμερικανικής περιπόλου των ΗΠΑ που έλαβε χώρα την Πέμπτη στην πολιτεία της Αριζόνα.

Η Υπηρεσία Τελωνειακής και Συνοριακής Προστασίας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι πράκτορας αμερικανικής περιπόλου πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν Ρώσο πολίτη, στην Αριζόνα.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Τελωνειακής και Συνοριακής Προστασίας των ΗΠΑ, πράκτορας αμερικανικής περιπόλου άνοιξε πυρ εναντίον Ρώσου υπηκόου, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διέλθει τα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικό.

«Την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, πράκτορας χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο, κατά τη διάρκεια περιστατικού κοντά στο Λούκεβιγ της Αριζόνας. Ένας πολίτης της Ρωσίας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Φοίνιξ. Η ζωή του δεν απειλείται» ανέφερε η αμερικανική υπηρεσία, σε επίσημη ανακοίνωσή του.

Και πρόσθεσε: «Ο πράκτορας προσπάθησε να συλλάβει τον Ρώσο πολίτη. Ακολούθησε φυσική επαφή και ο πράκτορας πυροβόλησε, πετυχαίνοντας τον Ρώσο».

Σύμφωνα με την αμερικανική ενημέρωση, ο τραυματίας παραμένει στο νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό έχει τεθεί στο επίκεντρο έρευνας τόσο του FBI, όσο και της Υπηρεσίας Τελωνειακής και Συνοριακής Προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.