Η παράνοια του κορωνοϊού: Μπήκε μέσα σε… σακούλα για να προστατευτεί (φώτο)

Η παράνοια του κορωνοϊού: Μπήκε μέσα σε… σακούλα για να προστατευτεί (φώτο)

Αρκετοί φαίνεται πως είναι επηρεασμένοι από την διαρκή κινδυνολογία πολιτικών, «ειδικών» και ΜΜΕ, για τον κορωνοϊό, ανάμεσα τους και ο συγκεκριμένος επιβάτης αεροπλάνου, που μπήκε μέσα σε μια νάιλον σακούλα για να προστατευτεί.

Η φωτογραφία της ανέβηκε στα social media και όπως ήταν φυσικό έγινε viral, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, ένα άτομο κάθεται κοντά στο παράθυρο στο αεροπλάνο.

Το σώμα και το κεφάλι του είναι εντελώς καλυμμένο σε πλαστική σακούλα, με τη διπλανή θέση να είναι κενή.

«Υπάρχει τρύπα για να τρώει;» σχολίασε κάποιος. «Είναι τόσο ανόητο και δεν βγάζει νόημα» λέει κάποιος άλλος. «Σε πόσο καιρό θα μεταμορφωθεί σε πεταλούδα» έγραψε άλλος σχολιαστής.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CA5S0WwFEhV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.