ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουδέν σχόλιο από το Μπάκιγχαμ για την αποβολή της Μέγκαν Μάρκλ

Ουδέν σχόλιο από το Μπάκιγχαμ για την αποβολή της Μέγκαν Μάρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ γνωστοποίησε το ατυχές συμβάν, που της κόστισε την ζωή του αγέννητου παιδιού της, με το Μπάκιγχαμ να μην σχολιάζει την είδηση και να τονίζει ότι είναι προσωπικό ζήτημα.

Με ένα άρθρο βαθιά συγκινητικό, η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε τα όσα βίωσε, τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι αποβάλλει, τα συναισθήματα τα δικά της και του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε σήμερα για την αποβολή της Μέγκαν Μαρκλ ότι «είναι ένα βαθιά προσωπικό ζήτημα, το οποίο δεν θα σχολιάσουμε», αλλά υπάρχει μια κατανοητή λύπη στη βασιλική οικογένεια για την αποκάλυψη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.