ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιερέας γελάει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια τηλε-λειτουργίας (βίντεο)

Ιερέας γελάει ασταμάτητα κατά τη διάρκεια τηλε-λειτουργίας  (βίντεο)

Ένας καθολικός ιερέας από τη Βραζιλία έγινε “διάσημος” στο διαδίκτυο όταν τον έπιασε νευρικό γέλιο κατά τη διάρκεια μιας τηλε-λειτουργίας σε εκκλησία στο Μαραμπά της Βραζιλίας.

Ο ιερέας φαίνεται να ετοιμάζει τη Θεία Ευχαριστία, ενώ ένας κιθαρίστας παίζει και τραγουδά θρησκευτικά τραγούδια. Όμως μια χορδή στην κιθάρα σπάει, κάτι που κάνει τον ιερέα να αρχίσει να γελά.

Παρά το «ατύχημα» με τη σπασμένη χορδή, ο κιθαρωδός συνεχίζει να τραγουδά α καπέλα, αλλά ο ιερέας δεν μπορεί να σταματήσει να γελά.

Όπως ήταν φυσικό, το περιστατικό προκάλεσε εντύπωση στα social media.

«Ο Ιησούς ήταν ευτυχισμένος, οπότε πρέπει να είμαστε κι εμείς πάντα. Διασκέδασα πολύ» σχολίασε ένας από τους χρήστες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ActualidadRT/status/1331596729968422914

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.