ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια της ανιψιάς της Κ.Χάρις: «Οι λευκοί βίαιοι άντρες συνιστούν μεγάλη απειλή»

Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια της ανιψιάς της Κ.Χάρις: «Οι λευκοί βίαιοι άντρες συνιστούν μεγάλη απειλή»

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει γύρω από την ανιψιά της Καμάλα Χάρις, Μίνα, με αφορμή σχόλιό της για τη βία από λευκούς στις ΗΠΑ.

«Φωτιά» από επικρίσεις πήρε το Twitter με σχόλιο της Μίνα Χάρις, στο οποίο εκτιμούσε, πριν από την ταυτοποίηση του μακελάρη, ότι ο δράστης της επίθεσης με τους 10 νεκρούς σε σούπερ μάρκετ στο Κολοράντο, είναι λευκός, λόγω του ότι συνελήφθη ζωντανός.

«Οι λευκοί βίαιοι άντρες συνιστούν τη μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ», έγραψε η νεαρή γυναίκα, σε ένα σχόλιο, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε, ενώ προέβη στη σύνταξη νέου tweet, όπου απολογείτο για την προηγούμενη άστοχη δήλωση.

Στο νέο σχόλιο έγραφε ότι η εκτίμηση βασίστηκε στο γεγονός ότι οι περισσότεροι μαζικοί πυροβολισμοί συντελούνται από λευκούς άντρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης της επίθεση στο Κολοράντο, που έχει κριθεί ένοχος για 10 ανθρωποκτονίες, είναι ο 21χρονος Αχμάντ Αλίσα, συριακής καταγωγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.