
Τρεις Γάλλοι εκδρομείς, ηλικίας περίπου 70 ετών, σκοτώθηκαν σήμερα όταν η γουρούνα στην οποία επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό στη Λιγουρία της βορειοδυτικής Ιταλίας.
Σύμφωνα με την ιταλική ραδιοτηλεόραση Rai, νεκροί είναι δύο άνδρες και μια γυναίκα από τη γαλλική κοινότητα Λα Μπριγκ, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία.
Ένας απρόσεκτος ελιγμός σε χώρο στάθμευσης καταφυγίου στην Τριόρα της Λιγουρίας φέρεται πως οδήγησε στο μοιραίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, με το όχημα να πέφτει σε σε γκρεμό 300 μέτρων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.