ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαγνώστηκε με καρκίνο και της έδωσαν 15 μήνες – Αφού έκανε βαριές χημειοθεραπείες της είπαν ότι έκαναν λάθος!

Η 39χρονη μητέρα και η οικογένειά της αντιμετωπίζουν ψυχικές, συναισθηματικές και οικονομικές επιπτώσεις

Διαγνώστηκε με καρκίνο και της έδωσαν 15 μήνες – Αφού έκανε βαριές χημειοθεραπείες της είπαν ότι έκαναν λάθος!

Μια 39χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Τέξας των ΗΠΑ διαγνώστηκε με καρκίνο και άρχισε να υποβάλλεται σε βαριές χημειοθεραπείες, ενώ οι γιατροί της είχαν δώσει 15 μήνες ζωής. 

Ωστόσο, αποδείχθηκε πως οι γιατροί έκαναν λάθος και η γυναίκα δεν είχε καρκίνο.

Η Lisa Monk το 2022 μπήκε στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στομάχι. Οι εξετάσεις έδειξαν δύο πέτρες στα νεφρά αλλά και μια μάζα στη σπλήνα της, την οποία και αφαίρεσε, έπειτα από μια πετυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, στη συνέχεια τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή. Η βιοψία αρχικά στάλθηκε σε τρία διαφορετικά εργαστήρια και στη συνέχεια και σε τέταρτο, το οποίο την ενημέρωσε ότι έχει μια σπάνιας μορφής καρκίνου, ο οποίος παρά τις θεραπείες, δύσκολα αντιμετωπίζεται.

Οι γιατροί της έδωσαν 15 μήνες ζωής και εκείνη έπρεπε να βρει ένα τρόπο να το πει στην οικογένειά της. Προτίμησε να τους πει ότι είναι κάτι σοβαρό και πως θα το παλέψει. Τότε άρχισε ένα αρκετά επίπονο και επιθετικό σχήμα χημειοθεραπειών.

Μετά την πρώτη χημειοθεραπεία έχασε όλα της τα μαλλιά, ενώ η δεύτερη της προκάλεσε συχνούς εμετούς. Κι ενώ η ψυχολογία της είχε αρχίσει να πέφτει, σε ένα ραντεβού ρουτίνας που έκανε με τον γιατρό της μέσα στον Απρίλιο, διαπιστώθηκε ότι η είχε γίνει λάθος στην αρχική διάγνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιατρός της αποκάλυψε ότι δεν είχε ποτέ καρκίνο και της ζήτησε συγγνώμη για το τρομακτικό λάθος που είχε κάνει, το οποίο την είχε υποβάλλει σε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Έναν χρόνο μετά την περιπέτειά της, τόσο η Monk όσο και η οικογένειά της εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις ψυχικές, συναισθηματικές και οικονομικές επιπτώσεις από το φρικτό λάθος του νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.