ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Α.Μέρκελ έκανε δεκτή την πρόσκληση του Κ.Μητσοτάκη – Έρχεται στην Ελλάδα τελευταία φορά ως Καγκελάριος της Γερμανίας

Η Α.Μέρκελ έκανε δεκτή την πρόσκληση του Κ.Μητσοτάκη – Έρχεται στην Ελλάδα τελευταία φορά ως Καγκελάριος της Γερμανίας

Δεκτή την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε η Άνγκελα Μέρκελ, και έτσι θα επισκεφτεί τη χώρα μας για τελευταία φορά ως Καγκελάριος της Γερμανίας.

Η Μέρκελ διανύει τις τελευταίες της εβδομάδες στην ηγεσία της Γερμανίας καθώς τα μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να έχει δώσει τη θέση της στον Όλαφ Σολτς που θα ηγηθεί του κυβερνητικού συνασπισμού με τη συμμετοχή Σοσιαλδημοκρατών, Πράσινων και Φιλελεύθερων.

Τον τελευταίο καιρό η Γερμανίδα Καγκελάριος κάνει μια περιοδεία και στο πλαίσιο αυτής βρέθηκε το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ωστόσο μέσα στο πρόγραμμα της…αποχαιρετιστήριας περιοδείας βρίσκεται και η Ελλάδα.

Έκανε δεκτή την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Άνγκελα Μέρκελ θα επιστρέψει στη χώρα μας για τελευταία φορά ως Καγκελάριος της Γερμανίας. Η ημερομηνία δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα αλλά κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Την πρόσκληση για να έρθει στη χώρα μας έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων που έλαβε χώρα στη Σλοβενία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο εκτενές θα είναι το πρόγραμμα της επίσκεψης, αλλά δεδομένα να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πυρετός» επαφών για τον πρωθυπουργό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γεμάτο πρόγραμμα τις ερχόμενες εβδομάδες. Συγκεκριμένα την Τρίτη θα υποδεχτεί στην Αθήνα τον Κύπριο πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ-Σισί και τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις Βρυξέλες για τη Σύνοδο Κορυφής που πρόκειται να συζητηθούν τα μέτρα για την ενέργεια, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.