ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Β.Πούτιν: «Οι μελλοντικές γενιές θα γεννηθούν χωρίς τις αλυσίδες των Rothschild -Αυτό είναι το καλύτερο δώρο» (upd)

Β.Πούτιν: «Οι μελλοντικές γενιές θα γεννηθούν χωρίς τις αλυσίδες των Rothschild  -Αυτό είναι το καλύτερο δώρο» (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 00:01) Η σύγκρουση στην Ουκρανία δεν είναι μόνο για την Ουκρανία βέβαια. Υπάρχουν βαθύτερα αίτια που η Ρωσία έφτασε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη επέμβαση στη χώρα.

Ένα από αυτά τα είχε περιγράψει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος στην ομιλία του ανάληψης για τέταρτη φορά της προεδρίας της χώρας του το Μάιο του 2018.

Απευθυνόμενος στο ρωσικό κοινοβούλιο μετά την ορκωμοσία του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η «απόλυτη ανεξαρτησία» από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τους παγκόσμιους οργανισμούς παροχής χρημάτων Rothschild θα ήταν το «μεγαλύτερο δώρο» που θα μπορούσε να προσφέρει στις μελλοντικές γενιές.

«Παλιά συμπεριφερόμασταν αφελώς, αλλά τώρα βλέπουμε ότι οι κανόνες του ΠΟΕ [Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου] παραβιάζονται πολύ συχνά, οι περιορισμοί επιβάλλονται για πολιτικούς λόγους, τους οποίους ονομάζουν κυρώσεις. Επιπλέον, όλο και περισσότερα από αυτά επιβάλλονται για να εξασφαλιστούν τα αγαπημένα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα», είχε πει ο Β.Πούτιν.

Δήλωσε ότι οι ολοκαίνουργιοι «περιορισμοί», που παραβιάζουν τις αρχές του παγκόσμιου εμπορίου, κάνουν τον κόσμο να δει ότι το μονοπώλιο του δολαρίου των Ηνωμένων Πολιτειών απειλεί και άλλους τομείς.

Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, η αποδολαριοποίηση πρέπει να προωθηθεί επί της αρχής, προκειμένου να προστατευθεί η κυριαρχία της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.